Skip links

Referenties

De Startversneller

helpt ondernemers bij een succesvolle start van hun eigen bedrijf. Voorwaarde is dat je bedrijf is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (max. 5 jaar) en gevestigd is in de provincie Overijssel of Gelderland. De coaching is specifiek gericht op het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden. Ondernemers komen in aanmerking voor een vouchers van € 1.000,- om te besteden aan coaching en aanvullend € 1.000,-  voor een vakgerichte opleiding. Ik ben als FL Company Coach verbonden aan De Startversneller.

Als starter

kan het je enorm helpen om gebruik te maken van netwerken waar nieuwe opdrachten uit komen. Helemaal in het begin bij het starten pak je alles aan om maar voldoende werk binnen te halen. Je ontwikkeld je vaardigheden en wordt steeds beter zodat je echt meerwaarde bied voor de klant. Doen waar je zelf plezier aan hebt en de klant ook nog eens mee helpt. Elk jaar ontwikkel je je en vind je het steeds belangrijker om een focus vast te houden.

Waar kan ik je mee helpen:

  • Het in verbinding brengen met netwerken of contacten en welke netwerken zijn interessant.
  • Hoe presenteer je je zelf, hoe ben je vindbaar. Moet je het hebben van mondreclame of wil je juist een groter bereik door goed online zichtbaar te zijn.
  • Waar ben je goed in, waar ligt je focus op.
  • Wat is je verdienmodel/ businessmodel, plan je dit ook op lange termijn of hop je van opdracht naar opdracht.