Skip links

Specialist Microsoft security

Voorwaarde om goed te ondernemen is dat je computernetwerk met server, laptops, desktops, wifi, machinekoppelingen en leverancierskoppelingen veilig werken.

Tegenwoordig kun je niet meer zonder digitalisering. Sterker nog: digitalisering is een voorwaarde om er zeker van te zijn dat je kunt concurreren tegen de lagere lonen landen. Een veilig netwerk is een voorwaarde. Vaak weet je als ondernemer dat het beveiligen van je netwerk enorm belangrijk is en heb je dit uitbesteed aan een automatiseringspartij. Je gaat er van uit dat de beveiliging goed is. Daarom investeer je in nieuwe software en hardware.

Hoe weet je nou dat een automatiseerder het juiste doet om jou bedrijf te beveiligen tegen cybercrime. Worden alle updates op de server wel op tijd gedaan en zijn de medewerkers op de hoogte van de bedrijfsrisico’s? Door mijn ervaring met cybercrime weet ik dat een hack veel schade kan aanrichten. Daarom is het goed om een onafhankelijke partij naar je bedrijfsnetwerk te laten kijken.

Mijn stelling is: Cyberweerbaarheid moet je opleggen. Op deze manier kun je veilig werken en werk je altijd met de laatste stand der techniek.